ATOM Trefl SopotAZS BiałystokBank BPS Muszynianka Fakro MuszynaBKS Aluprof Bielsko-BiałaImpel Gwardia WrocławKPSK Stal MielecKS Pałac BydgoszczOrganika Budowlani ŁódźPTPS-PilaTAURON MKS Dąbrowa Górnicza
OK

Topic: Pamiątki klubowe

06/02/2009, 13:08
Pamiątki klubowe
Nie wiem jak to jest w siatkówce ale np w piłce nożnej można otrzymać pamiątki od zespołów po wysłaniu zaadresowanej koperty zwrotnej ze znaczkiem i pisemną prośbą lub czasami nawet po emailu. Mam pytanie do kibiców siatkówki - czy jest to również możliwe w wypadku drużyn polskich i czy macie jakieś w tym doświadczenia? Przeważnie są to drobiazgi typu karty zawodników wielkości pocztówki, jakieś zdjęcie z autografem, proporczyk itp ale ma to dla mnie dużą wartość :)

06/02/2009, 13:08
Bender
Pamiątki klubowe (Re: 6)
Nie wiem jak to jest w siatkówce ale np w piłce nożnej można otrzymać pamiątki od zespołów po wysłaniu zaadresowanej ... »
07/02/2009, 18:37
cincin
Re: Pamiątki klubowe (Re: 1)
Tak jest to możliwe. Bo sam mam takie pamiątki. :)
08/02/2009, 12:38
Bender
Re: Pamiątki klubowe
A co masz w kolekcji? Bo ja jeżeli chodzi o siatkówkę mam na razie tylko bilety z Ligi Światowej i PLS-u.
22/02/2009, 17:36
cincin
A ja mam zdjęcie klubu typu A4 Jastrzębski Węgiel, Zakładkę do książki z logiem i zawodnikami z Olsztyna a do tego ... »
02/11/2009, 19:49
mati_93
Re: Pamiątki klubowe (Re: 1)
Witam mam do zaoferowania koszulki siatkarzy Delecty Bydgoszcz z minionego sezonu i z przed swóch lat. Chętnych proszę o pisanie ... »
03/11/2009, 12:10
strah
Proszę o foto na cstrah@o2.pl + szer w klatce tylko tych od 110cm wzwyż. Pozdr
07/03/2010, 03:40
Diagnostyk
warto spróbować. Jak coś mi wyślą to napiszę pościk jakiś ; )

Reklama

Reklamuj się tutaj!

Newsletter

Najświeższe informacje codziennie
wprost na Twoją skrzynkę pocztową.
Wpisz swój e-mail poniżej i kliknij OK.
plus