09/03/2010, 22:46 | Re: Dąbrowa skorumpowana!!!zgadzam sie z agnieszka19 nie ma co odrazu zarzucac klubowi takich manewrow kazdy moze byc momentami slabszy |
09/03/2010, 09:30 sportsmanxx Dąbrowa skorumpowana!!! (Odp: 7) Dąbrowa Górnicza jak Mikołaj rozdaje punkty na lewo i prawo. Ostatnio przegrała z Bydgoszcza 0:3, wczesniej z Pila 1:3, a przeciez jeszcze niedawno minimalnie przegrała z Bielsko-Biala 2:3 i wygrala na wyjezdzie z Muszynianka 3:2.Korupcja w żeńskiej siatkówce-golym okiem widac.Zrobilismy porzadek z Ekstraklasa pilki nożnej, czas teraz na uporzadkowanie balaganu w żeńskiej siatkówce!!! Takie wyniki z kosmosu wypaczaja ducha sportu i uczciwa rywalizacje.MKS reprezentuje polska siatkowke w Lidze Mistrzyn i to wielki wstyd, ze ucieka sie do takich prymitywnych zagrywek aby zarobic marne grosze na sprzedazy meczów.Wstydzcie sie mile Panie.Smierdzi mi tu prokuratorem, niektore glowy wkrotce poleca. |
09/03/2010, 14:22 agniieszka19 Re: Dąbrowa skorumpowana!!! (Odp: 2) Szkoda, że nie potraficie zrozumieć faktu, że Dąbrowa się wypala. Przez chwilę były na topie - 2:3 z Asystelem, 2:3 z Bielskiem, 3:2 z Muszyną. Wszyscy uznali je za zespół na poziomie owej Muszyny czy Bielska. Niestety. Nic nie może trwać wiecznie. Nie wiem, co jest powodem takich tragicznych wyników, ale uważam, że nie ma to nic wspólnego z jakimiś układami. Po prostu Dąbrowiankom daleko do bycia klasowym zespołem, skoro kompromitują się w tragicznym w ich wykonaniu meczu z Piłą, a co dopiero z Bydgoszczą. To źle zapowiada grę w play-off, bo Dąbrowa była jednym z głównych kandydatów do wysokiego miejsca. Ale nie można dziewczyn skreślać, trzeba czekać. Może trener ruszy swoją ekipą i Dąbrowa pokaże dobrą grę. |
09/03/2010, 16:42 rojal Re: Dąbrowa skorumpowana!!! Agnieszka19 jak zwykle mądrze pisze, tylko myślę, że Dąbrowa w play-off sie ocknie w meczach o stawkę. A takie rzucanie oskarżeń na wiatr, to chyba nosi znamiona pomówienie i naruszenie dobrego imienia. |
09/03/2010, 22:46 roomek kaca-musz Re: Dąbrowa skorumpowana!!! zgadzam sie z agnieszka19 nie ma co odrazu zarzucac klubowi takich manewrow kazdy moze byc momentami slabszy |
10/03/2010, 20:47 damianho Re: Dąbrowa skorumpowana!!! (Odp: 2) A ty powinieneś wylądować w sądzie za takie pomówienia !!!.Najpierw się zastanów co chcesz pisać a później to napisz !!! Jesteś śmieszny !!! |
13/03/2010, 16:49 Pilanin1993 Re: Dąbrowa skorumpowana!!! A ja myślę że po prostu Dąbrowa przegrywa mecz za meczem bo niema już takiej wielkiej motywacji ich miejsce w tabeli jest pewne a na 2 miejsce niema co liczyć i tyle a to co mówicie o korupcji to jakieś żarty to nie ekstraklasa tu tego niema [!] pozdro |
13/03/2010, 17:01 dudek2 Re: Dąbrowa skorumpowana!!! no bez jaj żeby w sądzie lądować. Wolność słowa powinna być , a nie w sądzie. Bo sąd nie ma co do roboty, jak rozpatrywać sprawę gościa z internetu, który napisał o rzekomej korupcji DG. |
14/03/2010, 13:06 brand84 Re: Dąbrowa skorumpowana!!! Dlaczego sądzisz że to korupcja? Taka jest przecież żeńska siatkówka, nierówna forma drużyn to niestety normalka |